tisdag 14 september 2010

Mer choklad

Jag såg precis att Fazer söker en webbredaktör. Vem kan vara lämpligare än jag?

  • Många års erfarenhet av choklad, speciellt Dumle (som jag, innan jag bodde i Sverige, importerade i stora mängder, chokladshoppen i Arlanda har stoooooora paket)
  • Jag går en kurs i digitala medier, är snart proffs
  • Jag gillar mat i största allmänhet
Det finns säkert flera skäl varför just jag ska bli Dumleredaktör. Just det, jag snodde en Dumle-flagga vid ett av mina tidiga Sverigebesök.

Fazer vill ja någon med minst tre (!) års erfarenhet av "liknande arbete i informations- eller marknadsavdelning". Nu gäller det att få till det.

Jag har alltid marknadsfört choklad. Annan mat också. Jag stödjer aktivt chokoholismen, både hos mig själv och hos andra. Ok, ibland har jag vita perioder men inget ont om vit choklad, tack. Särskild i kombination med pistagenötter är det gott.

Samtidigt informerar jag också min omgivning om chokladens för- och nackdelar. Mycket bra och ansvarsfullt.

Vad säger ni, ska jag söka jobbet eller inte?

Dessutom tappade jag en fyllning nör jag åt en Dumle-kola. Det resulterade i en krona som kostade mycket mer än vad namnet antyder. Fazer borde alltså anställa mig av rent moraliska skäl.

1 kommentar:

  1. Ett uppdrag till dig som journalist kunde vara att ta reda på varför Fazers gröna kulor är så svåra att få tag i. Förra året fanns de bara på Finlandsbåtarna, och bara ibland. I år har Hemköp börjat ta hem några enstaka ibland.

    Annars är jag sur på Fazer, för de är taskiga mot sin frånskilda partner Cloetta (och jag är ju född i Ljungsbro, så...). De försöker bland annat göra om Dumle så att den tar marknad från Center. Elakt!

    SvaraRadera